Oldal kiválasztása

Sok levelet kapok folyamatosan visszatérő kérdésekkel, ezért úgy döntöttem kiadok egy cikket a tévhitek eloszlatása érdekében.

Mekkora eséllyel működik a sportfogadó stratégia és mi a rizikó benne?


– Leszögezném: NEM TÁMOGATOK SEMMILYEN RIZIKÓRA vagy SZERENCSÉRE épülő üzérkedést az oktatóanyagban. Ezekről meg van a saját véleményem, mi kinek az érdekét szolgálja, egyértelműen nem a fogadókét vagy akiket arra ösztönöznek. Éppen ezért szeretném munkásságommal felhívni a figyelmet arra, hogy ezt az egész szerencsejáték ipart át lehet fordítani a mi javunkra, egy olyan módon ahol nyereségünk a sportesemények kimenetelétől függetlenül realizálódik. Ebből adódóan nem kell izgulni rajta. Engem speciel nem érdekelnek a foci meccsek, fogalmam sincs ki hogy áll, vagy mik lesznek az eredmények.

Hogyan lehet pénzt keresni a tanított sportfogadói stratégiával?


– A fogadóirodák minden féle bónusz ajánlatokkal ösztönöznek azért, hogy a pénzüket forgassák náluk az emberek melyet statisztikailag végeredményben hosszútávon elvesztenek. Mi az efféle lehetőségeket tudjuk könyveléstechnikailag úgy átmozgatni, hogy a felajánlott bónusz pénzek egy nagy részéhez egy másik felületen hozzájussunk. Előnye hogy amit a fogadóirodánál elvesztünk, egy másik helyen un. sporttőzsdén jóváírjuk, így mind két fél nyer az ügyleten, WIN-WIN helyzet.

Mivel kell számoljak, ha Magyarországról szeretném csinálni?


– A célközönség főképp Nyugat-Európai lakcímmel rendelkező személyek, mert pl. Ausztriából, Németországból vagy Angliából többször annyi fogadóirodába van lehetőség regisztrálni és azokra építeni. Magyarországon sajnos sokkal szűkösebb a piac, így kevesebb a kézzel fogható lehetőség, ezzel arányosan a nyereség is. Arra hogy megtanuld ezt a pénzkereseti módszert a hazai piac is elegendő lehet, de berendezkedni tekintélyesebb hozamra mindenképp egy másik országból javallott.

Mennyit lehet vele keresni?


– A már több évet felölelő tapasztalataimból azt látom, az ebbe belekezdő emberek 70-80%-a be tud vele biztosítani egy havi néhány száz eurós hobbi alapú mellékjövedelmet, és egy kisebb részük alkalmas eljutni arra a szintre ahol a havi nyereség ezres nagyságrendekben mérhető. Ehhez természetesen jóval nagyobb rálátás és több időráfordítás szükséges.

Mit nyerek vele ha kitanulom?


– Úgy tartom legnagyobb előnye nem is az ebből származó kimagasló jövedelemből adódik, sokkal inkább hogy az elérhető nyereséget gyorsan össze lehet hozni és mellette foglalkozhatsz más dolgokkal. Kis túlzással helytől és időtől függetlenül végezhető pénz szerzési lehetőség. Így ideális szakma lehet szabadúszóknak, digitális nomádoknak, vagy azok számára akik a COVID okozta helyzetben Home Office-ba kényszerültek.

További részletekért töltsd le a bevezető anyagot az 1. lecke keretében, vagy vásárold meg most bevezető áron tananyagunkat.