Oldal kiválasztása

Tools

Hasznos eszközök tárháza

Excel adminisztrációs táblázat

Segítségével nyomon követheted fogadásaid hozamát, és sosem veszted majd szem elől milyen pénzmozgások történtek. Ezen a fejlesztésen évek óta dolgoztam és csiszoltam olyanná hogy a sportfogadásban elvégzett tevékenységek átlátásához semmilyen más segédeszközre ne legyen szükség.

Matched Betting kalkulátor

OddsMonkey

Regisztrálj az ​OddsMonkey​ online felületére, mert ezen keresztül tudod majd a fogadások ellenfogadásához szükséges dolgokat kiszámítani. Ezen felül rengeteg további szöveges és videós oktató anyag van fent amit szintén érdemes végig venni, hogy vizuálisan is lásd a gyakorlatban ez hogyan működik.
Első 14 nap free trial (ingyenes próbaverzió), utána eldöntheted hogy havi 17,99 angol fontos előfizetést, vagy a takarékosabb évi egyszeri 150 fontot fizeted. Az előfizetés bármikor lemondható és nem újul meg a következő számlázási periódustól.

Online fizetőeszközök

Skrill

A bankkártyával való fizetéssel hosszú távon az lesz a baj hogy lassú. Mert míg befizetni be lehet egy pillanat alatt, mikor kifizetéseket kell igényelni az átlag 2-3 napba telik mire a fogadóiroda kiutalja bankszámlára a pénzt.
Ezt a fennakadást küszöbölhető ki a Skrill használatával.
Ez egy online fizetési rendszer, hasonló mint a Neteller vagy a Paypal.
Akik online szerencsejátékban vagy a sportfogadásban utaznak bevett szokás ennek használata.
A Skrill egy britt online fizetési rendszer. Legfőbb előnye hogy a tranzakciók azonnal létrejönnek. Tehát ha egy fogadóiroda pénzt utal ki Skrill számlára az késleltetés nélkül azonnal átmegy és újra beforgatható más területen.
Bankkártyát is lehet igényelni hozzá, így akár a napi bevásárlás is intézhető ezen keresztül.

N26

Egy németországi online bank, mára nemzetközi ismertségnek örvend. Interneten pár perc alatt igényelhető és ingyenes MasterCard bankkártya, remek kondíciókkal. Az átutalások és a kártyás fizetés ingyenes, előfizetési díja nincs, egyedül a készpénzfelvételre von le egy minimális jutalékot. Euró zónán kívüli fizetésekkor az aktuális középárfolyamon vált, plusz kölktségek nélkül, így ideális társ lehet akár külföldi utazásaink alkalmával.

Interneten végezhető pénzkereseti lehetőség

Otthonról végezhető

Az internet és egy számítógép segítségével azonnal elkezdhető tevékenység, keress pénzt kényelmesen, otthonról, gyorsan.

Tervezhető bevétel

Ideális lehetőség ha havi szinten szeretnél pár száz eurós mellékjövedelemre szert tenni, vagy akár magasabb szintre eljutni.

Nem a szerencsén múlik

Nem a hagyományos értelemben vett sportfogadásról beszélünk. Ez egy előre kalkulált nyereséget biztosító rendszer.

Mit érdemes tudni

Bővebben a profi sportfogadásról

 A hivatásos sportfogadók nem Tippmixen, de még csak nem is Bet365-ön fogadnak. Nem hisznek a meccs előtti prognózisokban, de még csak nem is a szerencsén múlik tevékenységük hozama.
A sportfogadás egy perem mezsgyéjére kalauzollak el, ahol az informatikai tudást, a matematikát és általános ismereteket kombinálva érhetők el pénzben mérhető eredmények.
Élsportokban és sportfogadásban szerzett mélyre menő háttérismereteket nem igényel, józan észt viszont annál inkább!

Elérhetőségeink