Oldal kiválasztása

Sportfogadó Suli

Sportfogadó Suli – Partnerprogram

Affiliate Partnerprogram

Legyél partnerünk 40% jutalékért!

Hogy tetszett a fix profitra építő sportfogadó stratégiánk? Esetleg szeretnéd másoknak is elmondani vagy barátaiddal összefogva csapatként belevágni a pénzkeresésbe?

Netalán bloggerkedsz, van egy jól futó weboldalad, Insta profilod vagy Facebook csoportod?

Mi ezért Neked fizetünk!

Nincs más dolgod mint:

  1. Átolvasni a szabályzatot
  2. A megadott linken regisztrálni
  3. Posztolni, beszélni rólunk…

 

Az affiliate rendszer automatikusan azonosítja mely új vásárlók érkeztek a Te hirdetésedben elhelyezett linken keresztül, így minden Sportfogadó Sulis tananyag ajánlásából 40% jutalék üti a markodat, ami eladásonként 119 – 200 EUR (42.250 – 71.000 Ft) közötti profitot jelent

Mi így háláljuk meg Neked, hogy részese leszel egy olyan generációnak, amiben a fogadók nem teszik kockára felelőtlenül a pénzüket. Hiszen célunk a rizikóra épülő fogadások visszaszorítása.

Célunk a sportfogadási stratégia terjesztésével

Védjük egymást a rizikóra épülő sportfogadástól!

Hivatásunk egy 10 éve stabil alapokon működő angol fogadási rendszer meghonosítása Magyarországon, amivel végre a fogadók is profitálnak! Nem adunk nem létező tuti tippeket, csak saját példáinkon keresztül megmutatjuk, hogyan lehet fix profitot termelni.

Interneten végezhető pénzkereseti lehetőség

Otthonról végezhető

Az internet és egy számítógép segítségével azonnal elkezdhető tevékenység, keress pénzt kényelmesen, otthonról, gyorsan.

Tervezhető bevétel

Ideális lehetőség ha havi szinten szeretnél pár száz eurós mellékjövedelemre szert tenni, vagy akár magasabb szintre eljutni.

Nem a szerencsén múlik

Nem a hagyományos értelemben vett sportfogadásról beszélünk. Ez egy előre kalkulált nyereséget biztosító rendszer.

Elérhetőségeink